Folie Geamuri Autorizata R.A.R.

     Folia Pe Care O Aplicam Pe Geamurile Autoturismului Este Produsa De Cele Mai Mari Companii In Domeniu Cum Ar Fi LLumar, SDI Global, Armnolan sau 3M. 

     Foliile Auto Se Impart In 2 Categorii, Daca Doresti Sa Adaugi Folie Doar Pentru Designul Masinii Tale Atunci Ai Nevoie De o Folie STANDARD DYED - Adica O Folie Cu Protectie Anti-UV Care Are In Componenta Un Pigment De Culoare A Carui Nuanta Pleaca De La o Transparenta De 5% Pana La 76 % Pentru Cel Mai Deschis Model. Preturile Pentru Aplicarea Foliilor Llumar Din Acesata Gama Pornesc De La 390 Lei Lei Pentru Un Auto Tip Sedan, Geamurile Spate + Luneta Si Vin Insotite De o Garantie De 5 Ani.

     In Cea Dea Doua Categorie Se Regasc Foliile Auto PREMIUM CERAMIC - Folii Care Datorita Pigmentilor Ceramici Folositi In Procesul De Fabricatie Asigura Pe Langa Un Design Elegant Si Protectie Anti-UV Si O Excelenta Protectie Termica Datorita Respingeri Caldurii. Pentru Follile Din Aceasta LLumar Gama Preturile Pornesc De La 650 Lei Pentru Un Autoturism Tip Sedan Iar Perioada De Garantie Pentru Anumite Modele Este Nelimitata.

 

Folie Geam Autoturisme

Folie Pentru Autoturisme Cu Transparenta Intre 5% si 70% Sau Complet Transparenta Cu Filtru UV si Izolare Termica.

Folie Autorizata

Pret Pachet Folie Llumar 390 Lei

Folie Protectie Caroserie

Folie Complet Transparenta Pentru Protectia Caroseriei. Protejeaza Impotriva Zgarieturilor, Vandalismului Si a Pietrelor De Pe Carosabil.

Preturi Incepand Cu 350 Lei

Folie & Polish Faruri

Folia Decorativa Intr-o Varietate De Culori Perfecta Pentru Elemente De Design Moderne. Folia Antiefractie Pentru Un Plus De Siguranta.

Pret Polish + Folie 3M 240 Lei
Contact

office@folie-geam.ro

072.99.77.888