Folia Ceramica De La GLOBAL Germania Este O Folie PREMIUM Cu Proprietati Avansate Anti UV Si Respingere A Radiatiei Infrarosie Pentru Protectie Termica Pe Timpul Verii! Profita Acum de Ofertele Folie-Geam.RO La Folie Ceramica:

  • GLOBAL Germania Ceramică Cu Proprietăți Anti UV Și Protecție Termica Ridicată  -  590 RON  -  Garanție 10 Ani 
  • GLOBAL Germania PREMIUM Ceramică Certificată TÜV Cu Proprietăți Anti UV Și Protecție Termica Ridicată  -  890 RON  -  Garanție 10 Ani
Folia cu marcajul PI din seria ceramica pentru autovehicule este una dintre foliile cele mai avansate ale industriei de profil. Utilizarea aparaturii electronice fixe sau mobile la autovehiculele zilelor noastre impune aceste folii care nu tulbură prin interferenţe funcţionarea lor. Această problemă poate să apară la foliile fabricate prin metalizare, în timp ce tehnologia de fabricare a seriei PI este una ne-metalică, care face posibilă producerea unor folii fără proprietăţi conductoare bazată pe sisteme ceramice. Aceste produse asigură funcţionarea în condiţii optime ale aparatelor electronice, reduc temperatura interioară prin filtrarea razelor infraroşii şi bineînţeles au proprietăţi perfecte de filtru UV, respectiv optice.

 
Contact

office@folie-geam.ro

072.99.77.888